Апісанне тавара
Склад: бульба, ялавічына, балгарскі перац, таматная паста, зеляніна.
Маса нета: 420 г.
Самая мясная страва беларускай кухні. Далікатная, сакавiтая ялавічная паляндвіца, запечаная з балгарскім перцам, бульбай ў таматным соусе са спецыямі.
Цікава выглядае і мае арыгінальны смак. Сытная і смачная смажанiна не пакіне голаду ні адзінага шанцу.
Смачна есцi!
14,00 Br
Склад: бульба, ялавічына, балгарскі перац, таматная паста, зеляніна.
Маса нета: 420 г.
Настя – :
Спасибо, мы в восторге.
Будет чем удивить в будущем иностранных гостей. Приятный бонус -демократичные цены.
Мясо- невероятно вкусное.
Наталля – :
Замовілі ў вас першы раз. Вельмі-вельмі смачна! А якая файная тэма з гаршэчкамі! 🙂 Абавязкова будзем яшчэ замаўляць. Поспехаў і шмат кліентаў!:)