Картофельная бабка — вкуснейшее блюдо белорусской кухни!

Классический вариант: сырой тёртый картофель, заправленная, обжаренная с репчатым луком грудинка. Блюдо обязательно понравится любителям ароматных и золотистых драников.

Приятно аппетита!

 

9,50 Br

Категория: .

Описание товара

Состав: картофель, свиная грудинка, лук, яйца, соль, подсолнечное масло, деревенские приправы, перец.

Масса нетто: 420 г.

Обзоры

  1. :

    Бабка была бы вкусной, если бы в ней было меньше соли.

    • :

      Па тэхналагічнай карце для гатавання бабкі выкарыстоўваецца 3 гр солі. Гэта лепшая колькасць солі для гэтай стравы. Нашы кухары правяралі гэта не адзін месяц. Але мы ўлічваем усе пажаданні нашых кліентаў, таму пры афармленні замовы вы можаце вызначыць колькасць солі па вашых смакавых перавагах.

Add Review

Добавить отзыв